پيشگفتار
انسان به عنوان اشرف مخلوقات ايزد منان خلق شده تا از فرصتهاي بدست آمده کمال استفاده را ببرد و به کمال نهايي که همان قرب خداست، دست يابد. همين انسان ابتدا در خانواده خود را پيدا مي کند، خانواده بايد شرايطي آماده کند تا شخص بسوي هدف نهايي گام بردارد. بر اساس تعاليم عاليه همه انسانها از حقوق يکساني برخوردارند تا خود را به قله رفيع انسانيت برسانند.
حال اگر شخصي بنابر هر علتي ناقص متولد شد دال بر اين نيست که حقوق او نيز ناقص خواهد بود. بلکه همان شرايط مساوي برايش مهيا خواهد شد.
پس باز خانواده هست که بايد اين شرايط را براي فرزند معلول و ناتوان خود فراهم کند تا بتواند از حداکثر توانايي خود نهايت استفاده را ببرد و سربار خانواده نشود و تأثير سوء بر خانواده نگذارد. در تحقيق حاضرسعي شده تا تأثيرات کودک ناتوان هوشي بر خانواده مورد بررسي قرار گيرد.
ارائه چکيده:
عنوان چکيده : بررسي تأثير فرزند ناتوان هوشي بر کارکردهاي مختلف خانوادهبيان مسئله : خانواده بعنوان يک نظام اجتماعي و فرزند ناتوان هوشي نيز بعنوان يکي از اعضاي اين نظام و سيستم اجتماعي مي باشند. حال اين پرسش پديد مي آيد که آيا خانواده هاي داراي فرزند ناتوان هوشي را تا چه حد پذيرفته اند؟ و اين فرزند چه تأثيري بر خانواده دارد؟سؤالات تحقيق :
الف: نگرش و احساسات والدين درباره فرزند ناتوان هوشي چگونه است؟
ب : تأثير فرزند ناتوان هوشي بر جنبه هاي اجتماعي خانواده چگونه است؟
ج : تأثير فرزند ناتوان هوشي بر جنبه هاي اقتصادي خانواده چگونه است؟
د : تأثير فرزند ناتوان هوشي بر روابط زن و شوهر چگونه است؟
هـ : وجود فرزند ناتوان هوشي چه تأثيري بين ساير فرزندان خانواده مي گذارد؟
ابزار گردآوري اطلاعات : پرسشنامه
F.I.Q ساخته دونبرگ و بيکر در سال 1993 و داراي 49 آيتم مي باشد که اين پرسشنامه تأثيري را که کودک ناتوان هوشي بر والدين و خانواده مي گذارد را مي سنجد و داراي پنج حيطه مهم مي باشد.نگرش و احساسات والدينحيطه اجتماعيحيطه اقتصاديروابط زن و شوهرتأثير بر ساير فرزندانخلاصه نتايج تحقيق : فرزندان ناتوان هوشي آموزش پذير تأثير نامطلوبي بر جنبه هاي اجتماعي خانواده ندارند. از لحاظ اقتصادي اين فرزندان در مقايسه با همسالان عادي هزينه بيشتري را مصرف مي کنند. روابط والدين با هم تأثيرپذير از اين فرزند نيست.
خواهران و برادران فرزند ناتوان هوشي مشکل چنداني با وي ندارند. ولي نگرش کلي والدين حاکي از تأثير نسبتاً منفي کودک ناتوان هوشي بر خانواده است. (63% والدين)
ادامه...
:: برچسبها:
بررسي تأثير فرزند ناتوان هوشي بر کارکردهاي مختلف خانواده در منطقه 15 آموزش و پرورش شهر تهران ,
دانلود ,
خرید ,
مقاله ,
دانشگاهی ,
دانشجویی ,
مقاله دانشجویی ,
تحقیق ,
پایان نامه ,
پایان ناه دانشجویی ,
پایان نامه دانشجویی ,
خرید مقاله ,
خرید پایان نامه ,
مقاله درباره ی بررسي تأثير فرزند ناتوان هوشي بر کارکردهاي مختلف خانواده در منطقه 15 آموزش و پرورش شهر تهران ,
بررسي تأثير فرزند ناتوان هوشي بر کارکردهاي مختلف خانواده ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0