|
|
نویسنده درباره هر یک از ادویههایی که نام برده، ابتدا تعریفی از آن را
ارایه داده و گیاه آن را توصیف کرده است و سپس سعی کرده به همراه ذکر
انواع آن، به خواص دارویی آن نیز اشاره کند. ریحان، فلفل قرمز، فلفل
دلمهای، فلفل سیاه، موسیر، سماق، خاکشیر، دارچین، زردچوبه و زنجبیل برخی
از ادویههای نام برده شده در این نوشتار است.
:: برچسبها:
کتاب ,
اعجاز ,
مواد ,
خام ,
رژیمهای ,
درمانی ,
در ,
پیشگیری ,
و ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 تير 1395 |
نظرات ()
|
|
|
|
|