گزارشکا کار آموزی کارخانه قند پیرانشهر
نوشته شده توسط : زپو

 گزارشکا کار آموزی کارخانه قند پیرانشهر


فهرست
اطلاعات کارخانه : 3
مقدمه : 7
تاریخچه کارخانه..................................................................8
مناطق تحت پوشش کارخانه...............................................................................................................................................9
نگاه اجمالی وکلی به فرایند تولید قند وشکر از چغندر قند...........................12
1. کاشت داشت و برداشت چغندر 12
2. تحویل دادن چغندر قند به کارخانه 12
3. تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو 12
4. انتقال چغندر به محل فرایند 12
منبع تامین آب مصرفی کارخانه 13
کوره بخار 13
5. شستشو ی چغندر 14
6. تهیه خلال چغندر 14
7. استخراج قند از خلال 14
تعین افت چغندر..........................................................................................................................................................14
تعین عیار چغندر از خلال..............................................................................................................................................15
تعین درصد قند چغندر...................................................................................................................................................16
نتیجه بحث................................................................................................................................................................17
اصول استخراج قند در دیفوزیون 18
دمای دیفوزیون 19
آب دیفوزیون 19
کشش دیفوزیون 20
زمان دیفوزیون 20
pH  دیفوزیون 21
درجه دیفوزیون 21
اثرات سیرکولاسیون شربت خام در دیفوزیون 22
راههای تشخیص عفونت میکروبی در دیفوزیون 22
انواع دیفوزیون ها 22
دیفوزیون غیر مداوم 22

I. DDS , RAABE 22
II. برج Olier 22
III. دیفیوزرهای برجی ( نوع B.M.A و بوکاولف ) 22
IV. دیفوزیون Desmit 22
V. Berge 22
VI. RT Smet 22
کارایی دیفوزیون 23
ویژگیهای شربت خروجی از دیفوزیون 23
8. خشک کردن تفاله 23
شکلهای مصرف تفاله 23
9. صفیه شربت خام 24
9.1. تهیه شیر اهک  و گاز کربنیک 25
9.2. زدن شیر اهک  به شربت یا دفکاسیون 25
9.3. زدن گاز کربنیک به شربت 25
9.4. صاف کردن 25
9.5. سولفیتاسیون و رنگبری شرب 26
10. تغلیظ شربت یا اواپراسیون 26
روش های کریستالیزاسیون : 26
خصوصيات پخت توسط آپارات: 26
اواپراسیون................................................................................................................................................................27
احیای رزین..............................................................................................................................................................28
تاریخچه اواپراسیون......................................................................................................................................................28
اواپراسیون در کارخانه قند..............................................................................................................................................29
مراحل کریستالیزاسیون : 30
.سانتریفوژ................................................................................................................................................................31
آپارات پخت I : 32
آپارات II 32
آپارات III 32
خشک کردن: 32


خرید و دانلود  گزارشکا کار آموزی کارخانه قند پیرانشهر






:: برچسب‌ها: گزارشکار کارآموزی کارخانه قند / کار آموزی کارخانه قند/ گزارشکار کار آموزی/ گزارش کار آموزی ,
:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: