تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)
نوشته شده توسط : زپو

 تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)


فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند :


1ـ كالباس هاي حرارت ديده

2ـ كالباس هاي خام

3ـ كالباس هاي پخته

4ـ گوشت هاي عمل آمده


خرید و دانلود  تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)






:: برچسب‌ها: فراورده های گوشتی ،سوسیس، کالباس ، تکنولوژی تولید فراورده های گوشتی ،تولید سوسیس و کالباس ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: