این پاورپوینت در مورد شیمی فرآوری اسانس مناسب دانشجویان شیمی می بااشد.بسیار کامل و شامل 744 اسلاید به همراه تصاویر لازم می باشد.فهرست مطالب موجود : •1.
مقدمه ای بر صنایع تولید اسانس•2.
شیمی و نقش اسانس در زندگی گیاهان•3.
شیمی اسانس•4.
منشأ اسانس ها•5.
نقش اسانس ها در گیاهان•6.
تهیه اسانس با استفاده از روش های تقطیر، انفلوراژ، ماسراسیون، استخراج با حلال•7.
روغن های طبیعی گل ها شامل: استخراج با روغن سرد (انفلوراژ)، استخراج با چربی داغ
(ماسراسیون)، استخراج با حلال های آلی (پترولیوم اتر، بنزن)، استخراج با حلال های
فرار (انتخاب حلال، دستگاه های استخراج)•8.
روغن های اسانسی فشرده (Concentrated)،
ترپن زدایی و سسکوئی ترپن زدایی•9.
تعیین خواص فیزیکی و روش های استاندارد کردن اسانس•10.
تست های خاص و روش های آن (تست Flavor، تست
هالوژن، تست فلزات سنگین، تست دی متیل سولفید، تست برای ناخالصی ها در نیتروبنزن،
تست فلاندرن ها، تست فورفورال ها، تست فنل ها)•11.
تعیین مقدار اسانس گیاهان و اولئورزین ها، تعیین مقدار اتیل الکل اسانس ها و
تنتورها، تعیین میزان آب (روش کارل فیشر، روش Bidwell-sterling)