|
|
کلی نکته های زیبا وکاربردی در باره آشپزی که خیلی ساده خیلی مشکلا حل میشه که به برخی از آنها اشاره میشودنگهداری موز برای تازه نگه داشتن نان برای حفظ رنگ سبزی ها از بین بردن بوی ماهی تشخیص هندوانه رسیده چند نکته مهم در مورد مصرف ظروف آلومينيومي:و.............
:: برچسبها:
شیوه نگهداری موز ,
شیوه برای تازه نگه داشتن نان ,
طریقه برای حفظ رنگ سبزی ها ,
روش از بین بردن بوی ماهی ,
تشخیص هندوانه رسیده ,
چند نکته مهم در مورد مصرف ظروف آلومينيومي: ,
چگونگی استفاده دوباره از روغن سرخ کردنی ,
طریقه درست کردن آبگوشت غلیظ و پر مایه ,
جلوگیری ازشکرک زدن ,
طریقه رسیدن بعضی میوه های کال ,
اگر برنج شما بی نمک شد: ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 ارديبهشت 1395 |
نظرات ()
|
|
|
|
|